Qompas Sollicitatiegids

GRATIS voor deelnemers aan het LOF-congres!

Succesvol solliciteren, kun je leren! Qompas biedt je de tools die je hiervoor kunt gebruiken.Met de oefeningen, tips & tricks uit de Qompas SollicitatieGids gecombineerd met de online toolsen oefeningen op Qompas CarrièreStart (www.qompas.nl) ben je verzekerd van een geslaagde voorbereiding.

De Qompas SollicitatieGids biedt een handreiking bij elke stap van het sollicitatieproces, van de keuze voor een werkgever tot en met het onderhandelen over arbeidsvoorwaarden. Ruim honderd toporganisaties, tests, praktische tips en inzicht in de meest gebruikte recruitmenttechnieken: je vindt het allemaal in de SollicitatieGids van Qompas.

Bestel eenvoudig de Qompas SollicitatieGids bij je inschrijving voor het LOF-congres en ontvang de gids en een gratis account op Qompas CarrièreStart. Het Qompas Account geeft je toegang tot de verborgen pagina’s en zelftests in de Qompas SollicitatieTools.

Voorwaarden Sollicitatiegids
Met het bestellen van de Qompas SollicitatieGids ga je ermee akkoord dat LOF jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer, NAW- en studiegegevens aan Qompas verstrekt. Deze gegevens worden door Qompas niet aan derden verstrekt.

Voorwaarden cv-check
Indien je gekozen hebt voor de optie van de cv-check door Qompas, ga je ermee akkoord dat LOF jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer, cv, NAW- en studiegegevens aan Qompas verstrekt. Deze gegevens worden door Qompas niet aan derden verstrekt.